Een box vol herinneringen

3 september 2018 interior, kids

Herinneringen, dat willen we allemaal sparen toch?

Ik ben zelf zo’n moeder die 100 foto’s per dag van haar kinderen maakt maar (nog) geen enkel fotoboek heeft gemaakt. Shoot me maar ik weet gewoonweg niet waar ik moet beginnen haha. Des te meer hecht ik waarde aan spulletjes van Mats en Ise waarbij ik terugdenk aan een bepaald moment of een bepaalde periode. Het grootste moment was toch wel de ziekenhuisperiode van Mats. Tijdens zijn ontslag uit beide ziekenhuizen kregen we echt alles mee wat je maar kunt bedenken. Hele dagboeken, zijn sonde, een zuurstofsnorretje, wangplakkers, saturatiemeters etc. Alles wat ons deed herinneren aan die tijd. Hoe zwaar die tijd ook was, soms is het zo waardevol om die spulletjes weer even door je handen te laten gaan, om weer even stil te staan bij dat moment. 

Daarnaast heb ik van Mats en Ise ook de eerste kleertjes en schoentjes bewaard. Hun geboortekaartjes, wenskaarten van familie en vrienden toen ze geboren werden, een plukje haar en ga zo maar door! Dit bewaarde ik tot voor kort in schoenendozen die ondertussen niet eens meer dicht kunnen. Maar toen zag ik de houten boxen van By Bineke voorbij komen op Instagram. Ik dacht meteen: dit moet ik hebben! De boxen zijn stevig en groot genoeg voor veeeeel spulletjes en het leukste is: je kunt de boxen helemaal naar wens laten bedrukken. 

Ik koos voor beide kids voor een zwart-wit patroon, simpel en tijdloos. Voor Ise koos ik (dûh) voor stipjes en voor Mats ging ik voor streepjes, eigenlijk twee favorieten patronen hier in huis.

De boxen zijn verkrijgbaar in drie maten:
– Mini (lxbxh): 30 x 20 x 14 cm (6 liter) 
– Midi (lxbxh): 40 x 30 x 14 cm (12 liter)
– Maxi (lxbxh): 40 x 30 x 23 cm (21 liter)

Ikzelf heb gekozen voor de maxi variant. Hier past OOIT een fotoboek in (hihi) of gewoon heel veel andere spulletjes. Je kunt kiezen uit standaard designs maar je kunt ook gewoon een eigen afbeelding insturen. Let op, de grootste kist is de enige kist met handgrepen! Kom je er niet uit? Je kunt altijd advies vragen door een mailtje te sturen naar info@bybineke.nl

 

De boxen hebben allemaal afgeronde hoeken en zijn gemaakt van massief vurenhout. Helemaal kindproof dus. Ook fijn, aan de binnenkant zit er een bandje die ervoor zorgt dat de deksel niet naar achteren klapt.

Naast het bewaren van ‘eerste’ spulletjes kun je er natuurlijk nog veel meer in bewaren, zoals speelgoed, boekjes, dekentjes etc. Ik ben wel benieuwd, wat zouden jullie bewaren in zo’n box?

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Je shopt de boxen via deze link. En super leuk, voor mijn bloglezers mag ik een kortingscode vrijgeven. Met de code ‘matsise’ krijg je nu 10% korting op je bestelling van een box! Stuur je een fotootje als je een box hebt gekozen?

Liefs Danielle

De blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met By Bineke.

2 Replies to “Een box vol herinneringen”

  1. Lianne schreef:

    Wat een super leuk idee, wij hebben voor Lieke ook zo onwijs veel spulletjes uit het ziekenhuis deze liggen nu in de kast. Ik ga er zeker een bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU