jollein, een favorietje

13 april 2018 kids

Ik denk dat iedere mama dat wel heeft, een favoriet merk. Een merk waarvan je eigenlijk alle collecties wel zou willen kopen. Waar je na uren webshoppen altijd weer op terug grijpt. Dat merk is Jollein voor mij.

Toen ik zwanger was van Mats was ik (eerlijk) bijna elk weekend in een babywinkel te vinden, sorry lief! Ik heb geen rijbewijs dus ja, ik had toch een chauffeur nodig. Ik wilde geen babyprulletje missen en maakte eigenlijk elke week weer hetzelfde rondje. Ssstt, het zullen de hormonen wel zijn geweest. Tijdens deze obsessieve shop sessies maakte ik kennis met het merk Jollein. Ik kocht er bijna alles van voor in het kamertje van Mats en Ise. Beddengoed, hydrofieldoeken, wikkeldoeken en een maxi cosi trappelzak, ik was verkocht! Wat mij zo aanspreekt aan Jollein zijn de fijne stofjes, de zachte kleuren en vooral de betaalbaarheid. Het is een laagdrempelig merk en in veel grote winkels te verkrijgen.

De nieuwste collectie hebben wij ook weer in huis! De Speckled Pink collectie. Deze super leuke collectie heeft een pastel tint als basis, gemixt met iets fellere kleuren. Deze fellere kleuren zijn heel subtiel verwerkt in de stof. Een soort gemêleerd stofje is het daardoor. We love it! Ise draagt hier de Speckled Pink zomer slaapzak.

Je shopt de slaapzak hier!

De slaapzakken zijn verkrijgbaar in maat 70, 90 en 110 in de kleuren grijs, blauw en roze. Let bij het kopen van een slaapzak van Jollein wel op dat de maat niet overeenkomt met het aantal centimeters van je kindje. De slaapzak is zelf 70 centimeter lang, hierbij wordt het hoofdje van je kindje niet meegerekend. Deze informatie was tot voor kort helemaal nieuw voor mij. Ik kocht doodleuk een slaapzak voor Ise in maat 90 zodat ze er de zomer mee door kon. Je raadt het al, die ligt nu in de kast voor volgend jaar zomer haha.

Hieronder een maattabel:

Maat slaapzak Lengte baby
70 cm 60 tot 70 cm
90 cm 76 tot 98 cm
110 cm vanaf 94 cm

Naast slaapzakken verkoopt Jollein ook onwijs toffe servies setjes. Mats is nu 2,5 jaar en hij komt nu in de fase waarbij hij zelluf zijn bordje en zelluf zijn drinkbeker wilt uitkiezen. En er zwaait wat als zijn blauwe bord in de vaatwasser zit. Omdat hij hier zo mee bezig is vind ik het leuk om setjes in huis te hebben die het een feestje maken om te eten en drinken. Hieronder zie je Mats zijn nieuwe dinersetje. Bestaande uit een bord van 21 cm, een kommetje van 16,5 x 3,5 cm, een beker van 7 x 8 cm en een bestekset van 7,5 x 2,5 cm. De set komt uit de Wild Animals collectie en heeft een zachte blauwe kleur met de opdruk van een leeuw. Mats zijn favoriet! Het setje is gemaakt van 100% melamine en kan gewoon in de vaatwasser.

Je shopt het setje hier!

Hopelijk worden jullie er net zo blij van als ik. Ik ben wel benieuwd, wat voor spulletjes hebben jullie van Jollein?

Liefs

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Jollein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU