mama-management

25 april 2018 friends

Dat het leven een stukje sneller ging toen Noah geboren werd, was makkelijk te accepteren. Ineens draaide het leven om een hoopje geluk dat gevoed, verschoond en geliefd moest worden. Dat het leven nóg een standje sneller ging toen Lotus ter wereld kwam, had ik nooit gedacht. Terwijl ik dit typ is Lotus bijna een half jaar oud en voelt het als gisteren dat ik met een bolle toet de weeën aan het tellen was. Het is super cliché, maar de tijd vliegt echt met kids.

Dagelijks betrap ik mezelf er op dat ik de gewassen kleding niet eens meer in de kast krijg, omdat het zodra het uit de (gemakkelijke) droger is het meteen aangetrokken wordt wegens chronisch kledinggebrek. Daarnaast kom ik eigenlijk altijd te laat, besteed ik mijn vrije tijd aan bijslapen en vind ik pizza eten een opluchting omdat ik dan geen pannen hoef af te wassen. En stiekem vind ik al deze bevindingen heerlijk. Ondanks dat ik echt wel eens kan vloeken als ik mijn enige rok niet op tijd uitgewassen krijg, kijk ik als ik ’s avonds in bed lig vaak lachend terug naar al die typische moeke-dingen. Het leven is een grote chaos en I love it.

Sinds een week probeer ik de tijd eens stil te zetten, of in ieder geval af te remmen. Ik leg mijn mobiel bewust de hele middag boven om gewoon écht eens naar die kids te kijken. Daarnaast heb ik een lijstje gemaakt van dingen die ik graag wil doen. En nee, daar staat geen reis naar Australië op, maar lang verloren hobby’s. Bewust bezig zijn met fotograferen is daar één van; komt het even mooi uit dat ik twee heerlijke kids heb om als modellen te gebruiken!

Ik denk dat ik kan toegeven dat ik, als de meest gemakkelijke hobby, een redelijke telefoon-‘verslaving’ had opgebouwd. Soms zat ik werkelijk waar uren op mijn mobiel, omdat ik daar gewoon helemaal niks voor hoefde te doen. Fijn, even ontsnappen. En ondanks dat ik nog steeds een uur heerlijk door alle feeds kan scrollen, is het fijn om na 21.00 mijn mobiel weg te leggen en even geen verlicht scherm te zien. Ik heb zelfs een boek opengeslagen! En ook hier lach ik weer om, moeke-goals.

Het leven gaat snel – ik heb vaak géén idee waar ik mee bezig ben – maar de dingen die ik dagelijks tegenkom zijn heerlijk. Van gigantische snottebellen( die ik MOET bewonderen van Noah) tot driftbuien midden in het dorp, en van de eerste keer omrollen tot zestien keer per nacht wakker worden omdat mevrouw een verstopt neusje heeft. Hiermee heeft het leven ups en downs, maar gaan we er in een razendsnel tempo doorheen. Even stoppen om hiervan te genieten is heerlijk.

One Reply to “mama-management”

  1. Leny van Heeswijk valks schreef:

    Hartstikke mooi geschreven Jitske. Leuk om je te volgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU