shoplog zomerkleding mats & ise

2 mei 2018 kids

Kennen jullie dat? Het gevoel dat je echt moet shoppen voor bijvoorbeeld je kindjes en je niet weet waar je moet beginnen? Dat gevoel had ik vorige week toen er out of the blue 30 graden werd voorspelt. Lichtelijk in paniek struinde ik door de kasten van Mats en Ise met als conclusie dat ik echt aan de bak moest om zomerkleding te shoppen. Normaal zou ik daar totaal geen moeite mee hebben maar nu voelde ik mij meer onrustig dan gelukkig, gek he! Ik had mij nog helemaal niet verdiept in de nieuwe collecties en ik wist daarom ook gewoon niet waar ik moest beginnen. Daarnaast vind ik het nog steeds wennen om ook te shoppen voor een (baby) meisje. Zo heb ik twee mooie jurkjes in Ise haar kast hangen maar toch vind ik het lastig te combineren nu ze zo klein is. Ik ben toch meer van de broekjes denk ik. Voor Mats ben ik ondertussen zo klaar in een winkel. Ik weet wat leuk staat en welke merken fijn passen bij hem. Bij Ise voel ik mij een soort losgeslagen wild, slalommend door de winkels heen. Jurkjes, broekjes, blousjes, vestjes, tuniekjes, alles bekijk ik maar toch hang ik het weer terug. Ik kijk later wel, denk ik dan. Maarja, dan staat opeens het mooie weer voor de deur..

Jas: C&A

Ik postte op instagram een storie met de vraag waar jullie meisjes mama’s de kleding voor jullie dochter(s) shoppen. Ik was/ben opzoek naar betaalbare kleding met heel soms een duurder item ertussendoor. Ik kreeg onwijs veel reacties en daarbij ook de vraag of ik mijn aankopen/tips wilde delen. Ik besloot er daarom een blog over te schrijven. Het is een shoplog geworden waarin ik jullie wil laten zien wat mijn eerste zomeraankopen zijn voor Mats en Ise. Ik noem het maar even de ‘eerste’ zomeraankopen want er zullen ongetwijfeld nog meer shopsessies komen als ik de smaak te pakken heb hihi (sorry Jorg).

Boxpakje: Mintencloud

Mijn doel voor beide kids was voor nu: shop vooral veel basis items. Dit combineert altijd goed en daarnaast merk ik dat ik vaak naar een basis item in combinatie met bijvoorbeeld een leuke print grijp. Never enough basics!

Voor Mats heb ik veel gekozen voor denim en blauw. Deze kleur vind ik heel mooi staan bij zijn blonde haar en groen/blauwe ogen. Naast denim combineert de kleur blauw op zichzelf ook al heel fijn met veel andere kleuren en printjes.

Vlnr: Zara | Mingo @ kidsandso | Littlejet | Nameit | Littleandcool | Primark 

Voor Ise ben ik vooral opzoek gegaan naar lichte kleuren. Wit, grijs en pasteltinten. Ook voor haar in combinatie met denim.

Vlnr: Zara | H&M | H&M

Ik heb echt wel wat leuke items kunnen vinden maar toch mis ik nog wat dingetjes. Zo ben ik nog steeds op zoek naar fijne jumpsuits en wat basic shirtjes/broekjes. Misschien hebben jullie nog tips? Waar kan ik nog fijne basics etc vinden?

Bedankt voor het lezen en voor jullie tips. We’re ready for summer!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU