shoptip: sneakers van scapino

27 juli 2018 momlife, personal

Gewoon, omdat het naast kinderkleding shoppen ook wel eens leuk is om jezelf te verwennen met iets moois! Toen Scapino mij benaderde om samen te werken voor een blogpost twijfelde ik dan ook geen moment.

Ik shop sinds de komst van Mats en Ise niet zo vaak meer als voorheen voor mezelf. Het shoppen zelf heb ik geen moeite mee maar ik vind voor mezelf alles al gauw te duur, herkenbaar? Qua schoenen koop ik al helemaal bijna nooit een nieuw paar. Op hakken kom ik niet verder dan mijn voordeur dus je kunt mij uittekenen in mijn All Stars en Reebok sneakers. Ik ben echt zo’n type die haar favo’s helemaal oploopt en vervolgens geen ‘nette’ schoenen meer in de kast heeft liggen. Tot ik weer op een punt kom dat ik ECHT weer nieuwe schoenen moet kopen en ik voor mijn gevoel weer te veel geld uitgeef. Als ik erover nadenk loopt het hier thuis altijd wel zo. Neem bijvoorbeeld de boodschappen. We eten letterlijk alles op wat er in huis te vinden is tot de koelkast leeg is en vervolgens sleep ik mezelf naar de supermarkt om weer opnieuw te beginnen. Super irritant en vooral onhandig, dus ik zeg: tijd voor continuïteit in boodschappen en schoenen natuurlijk! (Ik zeg alvast sorry lief)

Tijdens onze vakantie in Frankrijk struinde ik rond op de site (jaja, op vakantie kun je ook gewoon shoppen) en verbaasde ik mij wat voor gave schoenen Scapino verkoopt. Naast hun fijn eigen merk verkopen ze nog veel meer andere merken, onder andere: Adidas, Asics, Converse, Ecco, Nike, Puma etc.

Als eeuwige twijfelkont kon ik natuurlijk niet kiezen dus heb ik Jorg de knoop door laten hakken. Het is ook wel eens leuk (en doodeng haha) om je vriend te laten kiezen. Zelf kies ik vaak voor veilig en dus simpel, veelal zwart/wit. Dit keer koos ik op aanraden van Jorg voor ietsje minder veilig. Weliswaar nog steeds zwart maar wel met een extra dikke zool met lak en gouden accenten, LOVE. Wat ben ik blij met deze toffe sneakers van Puma. Ze matchen heel fijn onder alle items uit mijn garderobe die vooral uit zwart, wit, grijs en streepjes bestaat. Jaja, I’m working on the color thing.

Tjah, mijn vriend kon daarom ook niet achterblijven. Ik koop niet veel voor mijzelf maar hij is nog erger. Hij koopt eigenlijk niks voor zichzelf dus ik neem wel eens wat voor hem mee. toch doe ik dat niet vaak want hij is best kieskeurig. Een mannending?

In tegenstelling tot mijn garderobe bestaat zijn kledingkast vooral uit donkerblauw, groen en grijs. De streepjes gekte snapt hij niet helemaal maar gelukkig kun je wel een verdwaald gestreept shirtje in zijn kast vinden, yay.

Jorg koos dit keer in plaats van een kleurtje dus voor een zwart-witte sneaker van Nike. Hij wist nog niet of hij het goed zou kunnen combineren met zijn kleurrijke garderobe maar ik verzekerde hem dat dat hij altijd goed zit met zwart-witte schoenen. Ach, zo vullen we elkaar goed aan toch!

Zo kochten we samen twee toffe sneakers voor een redelijk bedrag en kunnen wij de komende 3 maanden weer vooruit. Tot ze beide weer versleten zijn en we weer opnieuw moeten shoppen. Hè, wat vervelend nou!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Scapino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU