Speelgoed van mijn dreumes

13 februari 2019 kids, momlife, personal

Via instagram krijg ik altijd veel vragen over het speelgoed waar Ise mee speelt. Omdat ik het zelf ook fijn vind om tips te krijgen deel ik graag DE speelgoedhits van dit moment.

Stipt op nummer 1: Chicco Sleutelhuisje – vormenstoof

De tijden dat Ise zichzelf vermaakt zijn nog niet heel lang maar als ze zich vermaakt is het wel met dit sleutelhuisje. Dit komt vooral omdat het zo veelzijdig is denk ik. Door het dak (die open en dicht kan) en de deurtje passen leuke vormpjes en met de sleutels kan je kindje de deurtjes open maken. Elke sleutel heeft een eigen kleur die bij een bijpassend deurtje horen. Mijn mond viel vorige week open toen Ise heel soepel alle kleurtjes al wist te matchen. Wat leren ze toch snel hè?

2. Noppen/magneet puzzels

Sinds twee weken zijn puzzels een grote hit. Bij elk goedgelegd puzzelstukjes juicht Ise hééél hard voor zichzelf, zo aandoenlijk om te zien. Het helpt natuurlijk ook dat Mats echt een puzzelfanaat is hoor!

Deze leuke puzzel van Goula werkt met magneetjes, super goed voor de oog-hand coördinatie. Met het hengeltje kan je kindje de visjes omhoog hengelen en weer terug leggen op de juiste plek omdat de visjes ook staan afgebeeld onder het puzzelstukje. [oh, en verliefd op die voetjes zo!]

3. Een tipi tent

Ik shopte deze tipi tent voor een leuk prijsje bij de Xenos. Als ik de tent tevoorschijn haal is het meteen feest. Het geeft gegarandeerd een een uurtje plezier. Met Mats erbij ontstaat er helaas vaak ruzie want Mats wil ‘de voordeur’ dicht hebben en Ise trekt alles weer open haha. Zodra ze eventjes alleen is speelt ze het liefst met haar knuffels in de tent en als Mats alleen is vind hij het ook heerlijk om met zijn Duplo in de tent te spelen.

De tent staat bij ons gewoon in de gang in een hoek opgeborgen. Omdat het doek wit is en de stokken van hout zijn vind ik het helemaal niet erg om ‘m in het zicht te laten staan.

4. Trekdieren

Sinds mijn schoonouders een hondje hebben is Ise dol op dieren! Ze speelt nog niet echt met dierenpoppetjes maar knuffels en vooral dit soort trekspeelgoed vindt ze helemaal geweldig. En ik loop er smeltend en trots achteraan!

Dit hondje is trouwens van het merk Tidlo.

Naast het bovengenoemde kan Ise ook tijden zoet zijn met blokjes in en uit een etui halen, of stiften in een bak gooien en omgekeerd. Oh, en ze speelt natuurlijk graag met alle auto’s van haar broer, inclusief BRROEMMM geluiden. Ook pakt ze de auto’s graag af maar dat is vast herkenbaar. Toch?

Waar spelen jullie dreumesen/kindjes graag mee? Hebben zij ook al zo’n sterke voorkeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU
%d bloggers liken dit: