spread the flower love

10 augustus 2018 interior, personal, win

Bloemen, wat houd ik ervan!

Een aantal weken geleden ontving ik mijn allereerste bos bloemen van Bloomon. I can tell you, ik ben besmet met het bloemenvirus! Ik heb vrijwel geen accessoires in huis staan, maar zo’n mooie bos bloemen maakt zoveel sfeer in ons huis dus accessoires zijn gewoon niet nodig. Er staat nu standaard een bos formaat M op onze eettafel en de overblijfselen van de vorige bos doe ik in de kleinere vaasjes van Bloomon die ik verspreid door de woonkamer. Spread the flowers!

 

Ik geef eerlijk toe, ik kocht nooit een bos bloemen voor in huis omdat ik gewoon niet wist hoe ik het moest stylen of neerzetten. Een vetplant was veel gemakkelijker neer te zetten en niet naar om te kijken haha. Maarja, soms ook minder sfeervol naar mijn mening. Of een bos tulpen, na een aantal dagen hingen ze er vaak zo zielig bij dat ik ze maar weggooide. Een wereld ging dan ook voor mij open toen ik voor het eerst een bloomon bos ging ontving. Wat echt super handig is, aan de binnenkant van de verpakking van de bloemen staat een hele beschrijving hoe je het best met je bloemenkindjes om moet gaan. Bijvoorbeeld: begin met twee middelgrote stelen en steek deze kruislings in de pot. Doe vervolgens hetzelfde met de rest van de bloemen terwijl je de vaas steeds een kwartslag draait. Eindig met de twee grootste/zwaarste stelen en steek deze in het midden van de vaas. Voila!

Alle bloemen van Bloomon worden seizoensgebonden geselecteerd en komen direct bij de kweker vandaan. Dit zodat de bloemen zonder lange omweg super vers binnenkomen en slapend thuis geleverd worden. Zo kunnen wij ze zelf zien ontwaken!

De bloemen worden afzonderlijk gekeurd maar niet zomaar afgekeurd. Want ook imperfectie is perfectie. Een scheurtje of een gebroken blaadje hoort er nou eenmaal bij, vooral met dat onberekenbare Hollandse weer (al kunnen we nu al tijden genieten van heerlijk zomers weer!). Maar op deze manier blijven de bossen dus uniek en bovendien ook duurzaam!

 

Hoe werkt het nou eigenlijk? Heel simpel:

– Kies je formaat, je kunt kiezen toch een bos S, M of L. Zelf kies ik altijd voor een bos M, dit formaat is voor onze (niet zo grote) woonkamer perfect.
– Kies je bezorgmoment. De bezorgtijden zijn heel flexibel (ook in de avonduren) en de bezorging is gratis.
– That’s it.

Ook fijn om te weten, je kunt de service elk moment pauzeren, wijzigen of stopzetten.

Bij je bestelling kun je trouwens ook de optie voor een bijpassende vaas aanklikken. Als je dit doet krijg je er een vaas bij die precies past bij het formaat bloemen die je besteld. Dit hoef je natuurlijk maar 1x te doen want die vaas zet je gewoon in de kast voor de volgende bos.

Voor de lezers van mijn blog en mijn Instagramaccount heb ik een persoonlijke code gekregen die jullie kunnen gebruiken bij de eerste bestelling. Je ontvangt dan een vaas en een hammamdoek gratis.

De code is: MATSIHAMMAM. Deel deze code vooral met familie en vrienden, spread the flower love!

 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Bloomon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU
%d bloggers liken dit: