bundleboon box mats

18 mei 2019 kids

Via Instagram kwam ik op de pagina van Bundleboon terecht. Ik sloeg het op en ik besloot er later nog eens naar te kijken. Tot ik per toeval in contact kwam met de lieve meiden van Bundleboon en ik van hen een box mocht ontvangen voor Mats en Ise. Je begrijpt, ik deed even een dansje door de kamer!

Omdat ik [vooral] voor Mats erg zoekende ben naar wat ik leuk vind staan nu hij groter wordt vond ik dit heel erg leuk en een beetje spannend.

Hoe werkt het?

Via de website van Bundleboon start je een vragenlijst over je eigen kind[eren]. Je kiest hierbij eerst een bepaalde stijl uit. Uit het rijtje koos ik ‘Avontuurlijk’ voor Mats. Daarnaast kun je aangeven welke kleur[en] je echt niet zou willen ontvangen en wat je wel heel erg mooi vind staan bij je kindje. Een stylist gaat vervolgens aan de slag om een aantal outfits samen te stellen voor je kind. Tijdens het samenstellen nemen de stylist ook nog eens telefonisch contact op om wat details te bespreken. Hierbij kun je bijvoorbeeld ook nog dingen aangeven die je vergeten bent door te geven. Leuk hè?

Het voordeel van de box is dat je enkel betaald voor de items die je wil houden. Besluit je om de hele box te houden, dan krijg je 10% op het totaalbedrag! Oh, en je zit nergens aan vast. Je kunt een box bestellen wanneer je maar wil zonder verplichtingen.

Hieronder zal ik de outfits delen die voor Mats zijn samengesteld:

Outfit 1

Salopette: Little Hedonist / T-shirt: Babyface

Mijn persoonlijke favoriet! [en gelukkig ook die van Mats, want ‘waaauw mama, bedankt voor dit werkpak]. Maar echt, de salopette en deze kleur vind ik zo mooi matchen bij Mats zijn ogen en zijn blonde haar! De stof is prachtig en zo fijn te combineren met neutrale kleuren maar ook met printjes! Het shirtje lijkt aan de voorkant heel neutraal maar heeft op de rug een leuke neon tekst. Net even anders, love it!

Outfit 2

Broekje + t-shirt: Mingo

Ook dit outfitje is zo leuk. Ik heb in de vragenlijst aangegeven dat ik groot fan ben van Mingo. Daar is heel goed naar geluisterd! Dit hele outfitje is van Mingo en vind ik Mats wederom zo gaaf staan. De print van het t-shirt zou ik zelf niet zo gauw voor een jongen bestellen maar zoals je ziet, combineer het met een stoere broek en het oogt meteen anders.

Tip, omdat het een unisex printje is kan Ise dit shirt ook dragen als t-shirtdress. Twee vliegen in één klap!

Tasje: Sproet & Sprout

Dit tasje zat er ook bij. Een perfect tasje voor op vakantie, matcht eigenlijk bij alles!

Outfit 3

Broekje: Bobo Choses / T-shirt: Beau Loves

Tijdens het telefonische contact gaf de stylist aan er een broekje bij te willen doen die wellicht niet mijn smaak zou zijn maar ze wilde het erop gokken. Toen zij vertelde dat het broekje groen/rood geruit zou zijn moest ik wel even slikken maar ik vind dit eigenlijk het hele doel van de box, nieuwe en verfrissende items uitproberen.

En eerlijk, ik vind ‘m tof! Met een wit t-shirt staat het juist heel vrolijk en zomers. Het is even anders dan anders, en dat maakt het juist zo leuk! En voor Mats maakt de aardbei op de broekspijp het helemaal af!

Mutsje: Mingo

Deze fijne muts van Mingo zat er ook bij. De muts laat zich prima combineren met alle drie de outfits! Mats dacht dat het een bivakmuts was haha!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!?

Binnenkort zal ik ook foto’s maken van de outfits van Ise en deze delen in een blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU