nieuw kleed + mini roomtour

22 mei 2019 interior, kids

Omdat ik dagelijks veel vragen krijg via Instagram over de kamer van Mats en wij een nieuwe eyecatcher binnenkregen leek het mij leuk om een mini roomtour te geven in Mats zijn kamer.

Als een kind zo blij waren Mats en ik allebei toen er gisteren een pakket werd bezorgd, het leopard kleed uit de nieuwe collectie van OYOY [via Mylittlecarpet]. LOVE LOVE LOVE IT!! Dit kleed staat zo mooi in zijn kamer door de fijne aardetinten en het matchende dierenthema! Naast een ‘leopard’ is er ook een ‘koala’ kleed in de nieuwe collectie opgenomen, ook zo leuk! Je shopt de leopard hier en de koala hier.

Het kleed is serieus heel dik, zacht voor kindervoetjes en knuffelbaar [dat doet Ise vooral. De luipaard wordt bedolven onder haar kusjes] Het maakt Mats zijn kamer gewoon net even wat stoerder.

Omdat wij zo blij zijn onze aanwinst mag ik jullie van Mylittlecarpet 10% korting geven op een aankoop van een Leopard of een Koala kleed! Vul LEOPARD-KOALA-10 in bij het afrekenen en de korting wordt verrekend. De code is geldig t/m 31 mei.

Hieronder zal ik de rest van Mats zijn kamer laten zien. Heb je vragen over merken of kleuren, reageer onderaan de blogpost!

Bed: www.manowoods.nl / speelmat: www.toddlekind.nl / ballenbak: via Kidooz

De ballenbak heeft een tijdje op zolder gestaan maar omdat Mats en Ise er zo graag in spelen heb ik ‘m weer naar beneden gehaald. Mats mag alleen op zolder spelen maar Ise nog niet. Zodra ze het woord ‘ballenbak’ hoorde trippelde ze mee naar zolder, groot drama als ik haar weer van de trap af plukte. Elke ochtend duiken ze er samen in, en samen ruimen ze de ballen ook weer op [dat koste wat africht werk hoor haha]. Het Ikea keukentje achterin blijft ook een hit voor beide. Ze vermaken zich dan ook erg goed in Mats zijn kamer!

Lockerkast: marktplaatsvondst / naamsticker: www.naamelijk.nl

Deze lockerkast vond ik via Marktplaats en ben ik nog elke dag blij mee. Jorg heeft er planken in gemaakt waardoor er voldoende opbergmogelijkheden zijn, zeker nu zijn kleding nog zo klein is.

Dekbedovertrek: Kruidvat

Gotta love leopard! Dit dekbedovertrek scoorde ik bij de Kruidvat en vind ik voor meisjes leuk maar ook voor jongens heeel stoer. Het matcht ook nog eens heel mooi met zijn muurkleur, Flexa Spiced Honey.

Boom: marktplaatsvondst / kastje: Ikea

Deze boom [kapstok] scoorde ik ook via marktplaats en heb ik een likje verf gegeven. Er hangt niet veel aan maar het past zo leuk bij de rest van zijn kamer. Het kastje heb ik altijd gebruikt als commode en dient nu als opbergruimte voor zijn ondergoed, pyjama’s en wat speelgoed. Ik zou er graag nog een tweede naast willen maar dat komt nog wel! Het behang is trouwens van de Kwantum [betaalbaar!], we waren er meteen verliefd op. Subtiel maar ook stoer. Ik denk eraan om toch de hele muur te behangen, wat vinden jullie?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met www.mylittlecarpet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU