bundleboon box Ise

12 juni 2019 kids

Onlangs schreef ik een blogpost over de kleding die ik ontving voor Mats van Bundleboon. In deze blogpost leg ik ook uit hoe het fantastische concept van Bundleboon werkt. Ik kreeg veel reacties hierop en ben eigenlijk heel erg benieuwd hoe jullie box is bevallen?

Zoals belooft zou ik ook een blogpost schrijven over de kleding die ik ontving voor Ise. Voor Ise heb ik aangeven aan de stylist van Bundleboon dat de stijl van Ise ‘lief & stoer’ is. Ik ben benieuwd wat jullie van de items vinden, ik vind het in ieder geval heel geslaagd!

Het was een iets grotere uitdaging om Ise stil op de foto te zetten dus het duurde iets langer om overal plaatjes van te schieten hihi. De laatste tijd doet ze sowieso een beetje moeilijk met aankleden, omkleden of haren kammen. Fingers crossed dat dit een fase is!

Outfit 1

Blousje: Daily Brat / Salopette: Mingo

Meteen een schot in de roos! De kleur en het stofje van het blousje, I love it! De diepe kleur van het blousje staat mooi bij haar blonde haartjes hè?. Het is heel fijn te combineren met de salopette van Mingo en bijvoorbeeld met bruin tinten. Tot slot matcht het ook nog eens perfect met de rest van haar kast!

Outfit 2

Romper: Mingo / Pakje: Sproet & Sprout

Oh jongens, dit pakje! Ik vind dit zo onwijs lief staan. Ik had bij het invullen van de vragenlijst aangegeven dat ik naast pastel en neutrale tinten, denim heel fijn vind voor Ise. De kleur staat haar mooi en het combineert eigenlijk met alles wat in haar kast hangt. Het staat bijvoorbeeld stoer met deze romper van Mingo en met het blousje van Daily Brat [outfit 1] tover je het om tot een lieve outfit.

Outfit 3

Shirtdress: Your Wishes

Dit is echt een top jurkje voor bijvoorbeeld de [frissere] zomer dagen. Eventueel lange sokken eronder met sneakers en ze kan zo rondhobbelen. Het is een luipaard print met groene accenten. Zelf is dit een item die ik niet snel zou shoppen maar het staat haar leuker dan ik dacht. Juist dat verassende effect vind ik zo leuk van een Bundleboon box!

Outfit 4

Rokje: Mingo

Dit rokje! De kleur en het (bad)stofje, zo mooi. Ik kreeg het helaas niet op de foto als ‘aanfoto’ want ze trekt het ‘m binnen 1 seconde naar beneden maar ik ben haar aan het trainen haha. Om een beetje een impressie te geven heb ik even een flatlay gemaakt. Het staat heel mooi met een wit shirtje maar bijvoorbeeld ook perfect met de Mingo romper [outfit 2]. Zo kan ik variëren van een lieve outfit naar een stoere outfit.

Tasje: Bobo Choses / Shirtje: Babyface

Als laatste zat deze leuke items er ook in! Het tasje is echt ideaal voor op vakantie straks en combineert met alle outfits. Je kunt het tasje helemaal invouwen waarna je een soort etuitje overhoudt. Het lichtroze shirtje combineert hééél leuk met het denim pakje van Sproet & Sprout [outfit 2] of met de Mingo salopette [outfit 1].

Wat ik in de blogpost van Mats zijn box al schreef, ik ben zóóó fan van dit concept. Je ontvangt alle items vrijblijvend en betaald enkel voor de items die je wil houden! Als je besluit alles te houden, krijg je 10% korting. Tof toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU