Een avondje weg met twee kinderen

11 december 2018 kids, momlife, personal

Afspraken

Toen Mats en Ise werden geboren, spraken Jorg en ik af om vooral te zorgen voor rust, reinheid en regelmaat met enige ruimte voor ‘gekheid’. Wij passen ons leven met liefde aan voor onze kinderen, maar wij vinden het ook belangrijk om af en toe wat losser te zijn. Kinderen kunnen zich namelijk ook best een beetje aanpassen vinden wij. Het kan (naar onze mening) geen kwaad dat Mats en Ise soms om 20:30 uur naar bed te gaan in plaats van 19:00 uur, omdat wij bijvoorbeeld een verjaardag hebben. Als het maar niet te vaak gebeurt en wij altijd oog houden voor hun behoeftes. Als Mats en Ise bijvoorbeeld niet lekker in hun vel zitten of erg moe zijn, gaan we gewoon op tijd naar huis.

 


Volksverhuizing

Zo gebeurt het dus een paar keer in de maand dat wij gezellig bij familie of vrienden eten. Mats en Ise gaan dan mee, want zij horen er gewoon bij. De oma’s en opa’s hebben slaapkamers voor de kids maar als wij bijvoorbeeld bij vrienden eten gaat het iets lastiger. Mats slaapt thuis wel in een eenpersoonsbed maar in een ander groot bed lukt dit gewoonweg niet. Het is toch die structuur en regelmaat die ervoor zorgen dat hij het liefste in zijn eigen bedje slaapt. Naast hun eigen bedje slapen ze allebei ook zonder problemen in een campingbedje. Als wij naar vrienden gaan nemen wij daarom onze campingbedjes mee. Een hele volksverhuizing maar het is het zo waard. Ze slapen hier allebei veilig en geborgen in. Mats is niet zo’n held dus uit een bedje klimmen doet hij niet en Ise is daar nog te klein voor. Zo gaan wij dus menig avondjes op bezoek hihi. Ze zien ons vaak al van ver aankomen met onze spullen maar hé, je moet er iets voor over hebben!

 


Zodra de avond is afgelopen halen we de kids uit hun campingbedjes en rijden we naar huis. Eenmaal thuis leggen we hen snel in bed met voor Ise een extra flesje melk en voor Mats een tuitbeker met wat thee. Ze vallen allebei zonder problemen in slaap, ideaal!

 


Puur gemak

Ik was dan ook mega enthousiast toen ik benaderd werd door BabyBjörn om een review te schrijven over het Easy Go reisbedje [lees: ik stond te springen!]. Een campingbedje van maar 6 kilo!! en open te vouwen in één beweging. Inclusief een handige draagtas, die wij zelfs aan onze kinderwagen kunnen hangen. Minder sjouwen en meer gemak dus!

 


Het is werkelijk heel gemakkelijk om dit bedje op te zetten. De techniek is anders dan de andere reisbedjes die wij kennen, maar als je die begrepen hebt, sta je versteld hoe snel en gemakkelijk dit gaat! Dit filmpje is een grappig wedstrijdje ‘vechten-met-het-reisbed’ en laat je dat precies zien:
Klik hier voor de video.Safety first

Het campingbedje wordt geleverd met een matras met een ingebouwde plaat waardoor het reisbedje stevig op de grond staat. Met een speciaal riempje kun je het matras bevestigen aan de poten zodat het veilig vast zit. Dit geeft mij, vooral voor Ise, een fijn gevoel. Wat ook een fijn gevoel geeft is de ademende stof van het gehele bedje. De stof rondom is van gaas gemaakt en dus zeer ademend. Like! De poten hebben ze een licht tintje gegeven die perfect bij de kleur van de stof past. Hierdoor past het bedje ook nog eens mooi in ons interieur, ook niet geheel onbelangrijk!

 


Conclusie

Mijn conclusie? Als veelgebruiker van een campingbedje vind ik dit bedje echt ideaal. Vooral het gewicht en het gemak wat het met zich meebrengt maakt dit voor ons een ideaal bedje. Daarnaast is het bedje ook goed mee te nemen als we op vakantie gaan, ik hoef jullie vast niet te vertellen hoe vol onze auto zat toen wij afgelopen juni naar Zuid-Frankrijk reden haha.

Hoe minder ruimte het bedje inneemt hoe beter!

Ik zal de eigenschappen van het BabyBjörn Easy Go campingbedje nog even op een rijtje zetten voor jullie:

  • geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar
  • in één beweging op te zetten
  • wordt geleverd met een zacht en stevig matrasje
  • de stof kan gewassen worden, yay!
  • inclusief handige draagtas
  •  


Ik koos overigens voor de kleur ‘greige’ maar het bedje is ook beschikbaar in de kleur ‘antraciet’. Voor meer info, klik
hier

Shoppen?

Hopelijk ben jij net zo enthousiast als ik! Wil jij ook graag een Easy Go campingbedje van BabyBjörn? Je shopt het campingbedje hier

 


Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie dit soort avonden aanpakken? Nemen jullie de kids ook mee of regelen jullie oppas? Leggen jullie de kids bij familie/vrienden op bed of blijven ze wakker?


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met We Sell Stories en BabyBjörn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU