top 5 schoencadeautjes

2 december 2018 kids, momlife, personal

Dit jaar moeten wij er toch echt aan geloven, Sinterklaas en alles wat daarbij komt kijken. Stiekem wilde ik het nog een jaartje uitstellen omdat ik Mats nooit over die fijne oude man hoor praten. Totdat ik besefte dat het misschien toch wel meer leefde in zijn koppie dan ik dacht, op de opvang krijgt hij natuurlijk ook een hoop Sinterklaas gekte mee.

We besloten het gewoon klein te houden. Één keer per week mogen Mats en Ise hun schoen zetten. Toen hij de eerste keer zei: ‘Nee mama, mijn schoenen horen in de schoenenkast’ heb ik even getwijfeld maar toch heb ik hem zijn schoen laten zetten. Gewoon omdat ik zo benieuwd was naar zijn gezichtje de volgende morgen. Dat hij vervolgens ‘Olifantje in het bos’ zong in plaats van ‘Sinterklaas kapoentje’ vergeet ik nooit meer. Ik kon hem wel opvreten, zo lief en onwetend.

Maargoed, dan duik je dus in de wijde wereld van speelgoed. Een oneindige wereld waarin ik mijzelf helemaal kan verliezen. Ik zie zoveel mooi speelgoed voorbij komen op Instagram en het liefst koop ik alles. Want oh, zij heeft dit voor haar kindjes gekocht dus dat moet ik ook kopen. Totaal onnodig en ik word er onrustig van. Herkenbaar?

Gelukkig is daar mijn grote bolle vriend, www.bol.com. Met één beweging klik je op de categorie ‘schoencadeautjes’ en hoppa. Te kiezen uit €0-€5 / €5-€10 / €10-€15 is er voor ieder budget iets te vinden. Daarnaast kun je ook nog eens filteren op leeftijd, beter uitgestippeld kun je het niet krijgen. LOVE it!

Wij ontvingen de top 5 [bestverkochte] schoencadeautjes van www.bol.com, met daarin voor ons twee grote favorieten!

Play-Doh klei
Met recht voor ons op nummer 1. Klei is het helemaal hier in huis. De fantasie van Mats begint steeds groter te worden. Met liefde maakt hij klei-pannenkoeken of stinkende klei-drolletjes voor ons. Ise vind het vooral leuk om steeds een stukje klei los te peuteren en in de bijbehorende bakjes te stoppen. Gegarandeerd 30 minuten spelplezier. Gegarandeerd een warme kop koffie voor moeders dus! Je shopt het Play-Doh setje hier.

Duplo
Ook zo’n topper, Duplo. Voor een klein prijsje heb je van die kleine setjes die zich perfect lenen als schoencadeau. Het matcht bij elke duplo set die je al in huis hebt en het blijft gewoon tijdloos. Al zijn geld waard! Je shopt het Duplo setje hier.

Regenboog touw
Deze rage zie ik vooral op mijn werk in de kinderopvang. Op de BSO lopen veel meiden met dit gekleurde touwtje rond. Ik herken het het nog van vroeger, met een simpel touwtje maakte je de Eiffeltoren of een kop en schotel met je vingers. Grappig dat echt alles weer terugkomst hè? Je shopt het vingertouwtje hier.

Poopsie Slime
Ook deze rage is niet aan mij voorbij gegaan. Je ontvangt een mysterieus verrassingspakketje om eenhoorn poep [ja echt!!] en slijm te maken. Terwijl ik dit typ denk ik whaaaat, maar het bestaat! En het is nog best grappig ook haha. Met geurtjes en poedertjes kun je de mooiste soorten slijm maken. Geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer 6 jaar. Je shopt het slijmpakketje hier.

Smartgames IQ puzzler Pro
Een onwijs leuk en uitdagend spelletje, ook vanaf 6 jaar. Voor Mats en Ise nog niet geschikt maar Jorg en ik vonden het zelfs leuk om te doen. IQ-Puzzler daagt je uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van het spelbord gebruik je voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van het spelbord vind je een compleet ander spelbord voor 2D opdrachten. Wij leggen het spelletje voorlopig nog even in de kast maar met onze puzzelfanaat in huis denk ik dat we volgend jaar wel aan de slag kunnen! Je shopt de Smartgames puzzler hier.

Ik ben zo benieuwd hoe onze eerste pakjesavond gaat verlopen. Heb jij alles al in huis voor in de schoen en voor pakjesavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU
%d bloggers liken dit: