gaaaap, tijd voor nieuwe matrassen

26 november 2018 interior, momlife, personal

Toen ik Jorg leerde kennen en ik bij hem introk had hij net twee nieuwe éénpersoon-matrassen gekocht, geshopt uit de stelling van de bakstenen denk ik hihi. Ik sliep zelf op een zachter matras maar omdat die van mij al redelijk oud was heb ik die weggedaan.

Slechte slaper
Ik ben altijd een slechte (in)slaper geweest en sinds Mats & Ise zijn geboren is dat alleen maar slechter geworden. Ik wordt 100x per nacht wakker en kan dan vaak mijn draai niet meer vinden omdat ik gewoonweg niet lekker lag. Ik ben een zijslaper, sowieso geen goede combi met een hard matras.

Tijd voor nieuwe!
Vorige maand was ik er [na 8 jaar] klaar mee en zijn wij ons gaan oriënteren op nieuwe matrassen. De twijfel sloeg toe, houden we twee losse matrassen of kiezen we dit keer voor een tweepersoons-matras aangezien onze oogappels wel eens tussen ons inkruipen. Ik kwam in contact met GAAAP, een heel nieuw concept met maar liefst 6 type matrassen. Geen one-size-fits-all maar voor ieder een geschikt matras. Er zijn twee types hard, twee types zacht en twee types met traagschuim. Zo is er voor elk type slaper en type lichaamsbouw een juist matras te vinden.

Proefliggen
Omdat het belangrijk is om te proefliggen zijn wij met zijn viertjes naar Dordrecht gereden, het [tot nu toe] enige fysieke verkooppunt van de GAAAAP matrassen. Jep, Mats en Ise gingen gewoon mee. Ik vond het zelf best een uitdaging maar het ging, op een enorme poepluier na, heel goed. [En wat stonk die luier haha].

Elk soort matras lag uitgestald in een hippe setting. Sowieso zien de matrassen er erg hip uit met de felle oranje rits, I like!


En, hoe ligt het?
De conclusie na een kwartiertje proefliggen? Jorg bleef bij een bakstenen versie en ik lag duidelijk lekkerder op een zachter matras. Van de harde types koos Jorg voor de minst harde en van de zachte types koos ik voor de hardste, snap je het nog hihi?

De doorslaggevende tip
Toch wisten we nog steeds niet of we bij twee losse matrassen wilden blijven. De verkoper vertelde dat GAAAAP een tweepersoonsmatras kan maken met verschillende types erin verwerkt. Een harde en een zachte kant, voor ieder wat wils. Het enige nadeel daarvan is dat je niet jaarlijks je matras kan draaien zonder van zijde te wisselen. Dat hield voor ons dus al op. Ik geef mijn plekje aan de rechterkant niet op hoor. Na de geniale tip van de verkoper [waarom heb ik daar nooooit aan gedacht] om een grote molton + hoeslaken over beide matrassen heen te trekken kozen we voor twee losse matrassen! Daarmee was de spleet weg en kunnen Mats en Ise prima tussen ons in liggen.

We konden echt niet wachten!


Happy me
Na vier weken stonden onze gloednieuwe matrassen voor de deur, whooop! Onze oude matrassen werden meegenomen voor €12,50 per matras, GAAAAP zorgt ervoor dat deze worden gerecycled. En heerlijk, ze werden tot aan boven gebracht en neergelegd, zo fijn. En wat zijn ze mooi hè?


Conclusie
Ik kan alleen maar zeggen dat ik onwijs tevreden ben. Over het aanbod, de service en de matrassen zelf! Oh en, de bovenkant van de matrassen kun je losritsen en op 40 graden wassen, dat vind ik ook echt een pluspunt.

Neem vooral een kijkje op www.gaaaap.nl voor meer info en/of advies.

Ik ben wel benieuwd, hebben jullie wel eens nagedacht of je op het juiste matras ligt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU