Een kijkje in onze woonkamer

17 november 2018 interior, personal

Via Instagram krijg ik vaak de vraag welke kleur wij op de muur hebben of waar bijvoorbeeld onze bank vandaan komt. Om al deze leuke vragen te beantwoorden geef ik jullie graag een kijkje in onze woonkamer. Ik zal zoveel mogelijk shops/merken noemen maar schroom niet om vragen te stellen onderaan de blogpost!


Bank: Montel [model Rock] / Eettafel: Karwei / Vloerkleed: Ikea / Plafondlamp: Eglo [geshopt bij bol.com]

Vorig jaar verhuisden wij van een prima maar kleine woning naar een iets groter stekje voor ons viertjes. Ik was hoogzwanger toen wij het huurcontract tekenden en ik was net 2 maanden bevallen toen wij met onze hele inboedel 2 straten verderop gingen wonen.


Tv-meubel: Ikea [serie Besta] / Hanglamp: Loods5 eigen merk / Kleur op de muur: Duif van de Gamma [eigen merk mengverf]


Ballenbak: Misioo [geshopt bij www.kidooz.nl] / Fotolijsten: Blokker

In ons vorige huis had ik net de muur achter onze tv in deze gave kleur groen geschilderd [kleur Duif van Gamma mengverf]. Toen wij in ons nieuwe huis begonnen met klussen wist ik meteen dat ik diezelfde kleur weer op de muur wilde. Grappig is dat de indeling van de woonkamer bijna identiek is aan onze vorige huis, dit heeft voor heel wat verbaasde blikken gezorgd bij visite haha. Ik vond dat stiekem alleen maar fijn want ik was en ben nog steeds niet uitgekeken op deze prachtige kleur en de indeling van onze woonkamer!


Achterste opbergmand: Zeeman / Gestreepte opbergmand: House Doctor / Gevlochten opbergmand: Zeeman

Het speelgoed van Mats en Ise berg ik graag op aan het einde van de dag. Het geeft mij zoveel rust als er niks meer rondslingert. Behalve wat houten speelgoed is daarom alles opgeborgen. Ik ben daarom ook groot fan van dit soort opbergmanden!


Opberglade: Ikea [serie Stuva] / Houten autogarage: Kid’s Concept [geshopt bij www.kleinebengel.nl] / Fietsje & stoeltje: Marktplaats / Boekenrekje: Ikea [serie Flisat]

Een van mijn favoriete hoekjes in de woonkamer is dit speelhoekje voor Mats en Ise. In de lade zit voor ieder een aparte bak met speelgoed zodat het gescheiden blijft [ik hou heeeel erg van speelgoed scheiden]. Als je de lade eruit rolt kunnen ze beide aan het bureautje zitten. Ik ben alleen nog opzoek naar een soortgelijk stoeltje voor Ise. Oh, en liefde voor pre-loved, het fietsje en het stoeltje zijn marktplaats gelukjes!


Keukenkast: Ikea [serie Besta]

Onze eerste aankoop voor het nieuwe huis, een extra kast voor in de keuken. Big YAY voor opbergruimte! Wij hadden sowieso de mazzel dat de vorige bewoners een eigen [grote] keuken in het huis hadden geplaatst. Oorspronkelijk waren de deurtjes trouwens bruin maar die hebben we wit geverfd, dat gaf meteen zo’n ander aanzicht. We hebben er nieuwe handgreepjes op gezet er klaar was onze gepimpte keuken!


Muursticker: Stickerkiosk / Letterboard: Ledr


Kinderstoel: Stokke Tripp Trapp / Luierrugzak: Little Company / Kussenset Stokke: Baloons.nl


Eettafel: Karwei / Eetkamerstoelen: Jysk / Gele kinderstoel: Marktplaats [zelf geschilder in de kleur Mosterd van Gamma mengverf] / Bloemen: Bloomon

Deze eettafel hebben wij ook gekocht toen wij hier gingen wonen. Omdat de keuken groter was dan verwacht vonden we het fijn om een wat kleinere eettafel aan te schaffen. De kinderstoel vond ik op marktplaats en gaf ik zelf een kleurtje. Van zo’n koopje kan ik zo gelukkig worden hè!

De bloemen komen van Bloomon en deze zijn elke keer weer een aanwinst voor in ons interieur. Het geeft kleur en sfeer in huis en dat het hele jaar door! [gebruik de code MATSISET voor een gratis styleset + bijpassende vaas bij je eerste bestelling]


Zelfklevend kurk: Wonenvoorjou / Regenbooghanger: Groetjesuitgemert

Wij hebben in onze woonkamer niet veel aan de muur hangen, ik vind het namelijk al snel onrustig worden dus houd ik het liever simpel. Dit zelfklevende kurk vond ik meteen heel tof en maakt eigenlijk een groot gebaar voor de eethoek. Heel simpel maar door zijn natuurlijke kleur en materiaal past het overal bij. Met speciale pinnetjes kun je er van alles aanhangen of opplakken, love it!


Bank: Montel [model Rock] / Posters: The Birthposter / Kussen: Action / Vloerkleed: Ikea [serie Lohals] / Tafeltje: Xenos

De bank kochten we drie jaar geleden bij Montel en daar zijn we nog elke dag super blij mee! Helaas is dit model uit de collectie zag ik.


Kastje: Ikea [serie Ivar]

Onze ruime hal, één van de grootste pluspunten van dit huis ten opzichte van ons vorige huis. Eindelijk kunnen we onze kont erin keren!


Schoenenkast: Ikea [serie Trones]

De schoenenkast hebben we opgepimpt met underlayment, leuk hè? Het steekt mooi af tegen de witte muur en het geeft meteen een warmere uitstraling aan de hal. We zijn op dit moment nog een beetje zoekende hoe we de hal efficiënter in kunnen delen met als doel extra opbergruimte. Alle tips zijn welkom!


Kapstokken: Karwei / Gevlochten mand: Kruidvat / Tasje stippen: Byhinke


Deur: Hornbach

Één grote aanwinst voor ons huis is deze kamerdeur met glas. Het zorgt voor meer licht in de gang en het geeft een ruimer gevoel omdat je naar de gang kunt kijken. De vette vingertjes poets ik er elke dag met liefde vanaf hihi!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en dat ik jullie heb mogen inspireren! Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stel ze gerust onderaan deze blogpost, vind ik alleen maar leuk!

Liefs Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU