Houten speelgoed van Kleine Bengel

16 november 2018 interior, kids

Yay, de feestdagen komen weer dichterbij! Hoe heerlijk ik de zomer ook vind, ik kan zo genieten van de gezelligheid die de winter met zich meebrengt [en het eten natuurlijk!].

Jullie kennen mij ondertussen wel een beetje denk ik, feestdagen = shoppennnn. En nee, ik heb echt geen geldboom in de tuin hoor! Ik probeer altijd een weg te vinden tussen low-budget cadeaus (pre-loved via marktplaats bijvoorbeeld) en de wat duurdere cadeaus. De cadeaus voor de feestdagen shop ik van het budget die wij van te voren hebben vastgesteld voor beide kids. Ga ik iets over dat bedrag heen, dan verkoop ik bijvoorbeeld spulletjes waar ze te klein voor zijn geworden en zo kan ik het een beetje bijvullen. Hier ben ik altijd erg strikt in en naast dat budget koop ik dan niks anders. Zo blijft het qua financiën binnen de perken en geeft het mij ook wat meer rust. En laat ik vooropstellen dat dure cadeaus helemaal niet het belangrijkste zijn natuurlijk, maar ik investeer soms graag in een kwalitatief, duurzamer en dus wat duurder cadeau waar ze allebei lang mee kunnen doen.


Maar wat ik graag wilde delen met jullie, een hele fijne shop die duurzaam speelgoed verkoopt is Kleine Bengel.

Via Instagram ben ik vorig jaar in contact gekomen met Dorien, mama van zoontje Guus en eigenaresse van de webshop Kleine Bengel. Tijdens haar verlof is de webshop, met groot succes, ontstaan! Just like me struint Dorien dagelijks het internet af naar mooie merken dus tjah, die klik was er al meteen haha. Je kunt bij Kleine Bengel terecht voor het shoppen van kwaliteit speelgoed, babytextiel en kinderkamer accessoires. Het speelgoed is veelal van hout, zonder toeters en bellen en duurzaam. Ohh, ik ben fan!

 

De merkjes die Kleine Bengel nu in haar assortiment heeft zijn Kid’s Concept, Witlof for Kids, Tiriki, Fabelab, Hip & Hout en Feestje van Hout maar ze wil graag groeien qua merken, tips zijn welkom!

Zelf ben ik weg van het houten speelgoed van Kid’s Concept. Mats en Ise hebben het telraam en de autogarage van dit merk. Het telraam begint voor Mats nu echt heel leuk en leerzaam te worden. Hij is erg bezig met getallen en kleuren sorteren, dus we oefenen er dagelijks op los. Ise vind het vooral leuk ermee te rammelen [en ermee te gooien natuurlijk].

Naast de garage en het telraam is bijvoorbeeld het houten groentekistje ook zo tof. Deze staat nog op ons lijstje voor de feestdagen! Of bijvoorbeeld het hamersetje, zo stoer! 

Neem vooral even een kijkje op de site van Kleine Bengel! Hebben jullie al lijstjes gemaakt voor de Sint en Kerst? En zijn jullie ook zo’n fan van houten speelgoed? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU