Shoplog herfstkleding Mats en Ise

5 november 2018 kids, personal

Via Instagram krijg ik vaak de vraag wat en waar ik shop voor Mats en Ise. Omdat ik het leuk vind om mijn aankopen te delen, bij deze weer een shoplog van afgelopen week/maand.

Vorige week heb ik de kledingkasten van de kids weer eens uitgezocht en naast kleding ook een hoop andere spulletjes verkocht via mijn speciale verkoopaccounts op Instagram: @uitdekastvanmats / @uitdekastvanise. Van dat geld koop ik altijd nieuwe kleding of spulletjes. Zo heb ik net iets meer bestedingsruimte, YAY!

Ik bestelde vervolgens een flinke doos kleding bij de Zara maar helaas kon ik alles [op twee broekjes na] weer terugsturen. Mats heeft een enorme groeispurt gehad denk ik. De kleding van de mini collectie is gewoon echt te klein geworden dus maatje 110 it is! Ook zijn winterjas die ik twee maanden geleden kocht past hij niet meer. Dat is weer een lesje voor mij, niet te ver van te voren shoppen dus haha. Voor Ise vond ik mijn bestelling ook tegenvallen (vooral de kleuren leken op de site anders) dus ook haar gedeelte ging terug.

Uiteindelijk heb ik toch weer een nieuwe bestelling geplaatst want Mats kon echt wat t-shirts met lange mouwen gebruiken! Truien in overvloed maar zijn t-shirts blijven vaak wat achterlopen. Ik moet zeggen dat ik het soms ook moeilijk vind wat voor stijl ik leuk vind voor hem. Herkenbaar bij deze leeftijd/maat?

Hieronder twee collages met de kleding die ik voor Mats uitkoos:

De broekjes shop je bij de mini jongens collectie van de Zara. De t-shirts en truien allemaal bij de oudere jongens collectie #emomomentjehoor. Tip: de trui rechtsonder is nu in de sale voor +- €7.

Deze twee shirtjes shopte ik bij Zalando. De bovenste is van Noppies en de onderste van Zalando eigen merk.

De toffe winterjas bestelde ik bij de C&A voor maar €29. Ik ben echt verliefd op de kleur! Tip: mocht de jas uitverkocht zijn op de site van de C&A kun je nog kijken of de Wehkamp nog op voorraad heeft.

De Vans zijn vooral voor de winter naast zijn zwarte boots. Perfect met alles te combineren vind ik!

Voor Ise vind ik het stiekem gemakkelijker om te shoppen. Er is meer keuze [en kiezen kan ik niet zo goed hè] maar ik weet gewoon beter wat voor stijl ik leuk vind voor haar. Haar kast is dan ook een stuk voller, oeps! 

Hieronder twee collages met de kleding die ik voor Ise uitkoos:

Grijs- en natureltinten, ruffles en stipjes, i just love it! Alles shopte ik in maat 86 bij de mini meisjes collectie.

En de stipjesliefde breidt zich gewoon uit hoor hihi. Het tuinpakje zag ik bij een meisje op straat, die moest ik dus hebben haha! Na wat Googlen kwam ik het pakje tegen bij jawel, de Zara. Helaas in maat 86 uitverkocht maar maat 92 is ook prima. De schoentjes zijn haar allereerste loopschoentjes waar ik op slag verliefd op werd, deze zijn van Falcotto.

Tip: de jas is nu in de sale bij de mini meisjes collectie. Go go go!

Wat vinden jullie ervan? En, hebben jullie al voor jullie kids geshopt voor de herfst/winter?

Liefs Danielle

Ps. Uiteraard shop ik ook heel graag bij handmade shops via Instagram. Deze kleding zie je vooral terug op mijn foto’s op mijn Instagramaccount @mamamatsise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU