glamourday 2018 – deelnemende shops

29 september 2018 kids, momlife, personal

Omdat ik graag mijn shopitems voor de kids deel leek het mij ook wel leuk en handig om de (small) shops op een rijtje te zetten die meedoen met Glamourday. Want sale, daar houden wij van toch!? De onderstaande shops volg ik allemaal met veel plezier via Instagram.

Hieronder de shops die ik tot nu toe heb gevonden:

Small shops:
Birgit poldermuts: 20% korting met code ‘glamourday’
Babybotanic: 20% korting met code ‘glamourday’
No chaos & co: 20% korting met code ‘glamourv18’ (YAY, op onder andere Maed for Mini)
Deemdesign Amsterdam: 20% korting met code ‘glamourday’ (muv bibs, giftboxen, babygym en philleys)
K2store: 20% korting met code ‘glamourday’ via de instashop
4babyenkids: 20% korting met code ‘glamourday’
Pixie-Spruit: 20% korting met code ‘glamourday’ op dameskleding
Zusjesdebruin: 20% korting zonder code
Little Monkey shop: 20% korting met de code ‘glamourday’ op bijna alles
Little Elephant: 20% korting met de code ‘glamour’ 

Enkele favorieten:
Hema: 20% korting op alle damesmode met code ‘mode20’
Guts & Gutso: stapelkorting met 10% – 20% korting
Pieces: 20% korting zonder code

Heb je nog meer tips? Reageer vooral onder de blogpost, dan vul ik het rijtje aan!

Veel shop plezier:)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU