hair spa treatment salon54 haarlem

3 oktober 2018 momlife, personal, win

Al even geleden heb ik een heel leuk mailtje ontvangen, namens Salon54. Een prachtige kapsalon gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem, gerund door Janine en Mariska. Twee hairstylisten die hun droom achterna zijn gegaan door samen een salon te openen en die inmiddels is gegroeid naar een salon met 6 hairstylisten.

Foto gemaakt door Inge Snelders

Ik werd uitgenodigd als blogger om de presentatie van een nieuwe exclusieve Hair Spa Treatment, die ontworpen was voor Salon54, bij te wonen.

Foto gemaakt door Inge Snelders

Ik ben zelf geboren en opgegroeid in Haarlem en in de straat waar de salon zit heb ik jaren gewerkt als oppas dus ik voelde eigenlijk direct al een connectie. Op mijn fietsje ben ik die bewuste dag naar de salon gefietst. Tussen de typerende jaren-30 woningen bevindt Salon 54 zich op een hoek aan het Garenkokerskwartier, I just love it!

 

Met een heerlijke kop koffie werd ik verwelkomd en mocht ik even mijn gang gaan. Ik besloot alvast wat foto’s te maken van de inrichting. De salon is rustig en huiselijk ingericht, precies wat je nodig hebt als je wilt relaxen toch? Fotograaf Inge Snelders was tevens aanwezig en bezig met het maken van sfeerfoto’s, zij zou tijdens de behandelingen ook foto’s gaan maken. Het kwam erg professioneel en goed georganiseerd over, stiekem vond ik het best spannend hihi.

Na een korte introductie over de nieuwe behandeling kreeg ik een witte badjas aan. Wauw, wat een beleving geeft dat, alsof ik in een spa rondwandelde! Janine deed een haaranalyse waaruit bleek dat ik een erg droge hoofdhuid had maar dat mijn haar verder in goede staat was. Dit had ik niet verwacht na twee weken volle Franse zon. Gelukkig is een droge hoofdhuid goed aan te pakken en in een handomdraai maakte Janine een plan van aanpak. Time to relax, ik kon achterover gaan leunen. Er werden verschillende producten van onder andere Leonor Greyl gebruikt, waaronder deze roller.

Foto gemaakt door Inge Snelders

Deze roller zorgt ervoor dat de olie direct op de hoofdhuid aangebracht kan worden en niet teveel in aanraking komt met je haar. Super fijn want ik heb zelf heel snel vet haar (sstt, ik was het elke dag). Na een uurtje was de haarbehandeling klaar en kreeg ik in een ander kamertje een gezichts- en handmassage. Dit hoort allemaal bij het pakketje, geweldig toch!? Op deze manier onderscheidt Salon54 zich echt van andere salons.

Foto gemaakt door Inge Snelders

Foto gemaakt door Inge Snelders

Na de hair spa treatment en de massage was het tijd voor de finishing touch. Mijn haar werd geföhnd en in model gebracht. Met een voldaan gevoel en een heerlijk broodje sloot ik de ochtend af. Ik wilde mijn tas gaan inpakken toen fotografe Inge Snelders vroeg of zij nog wat ‘after’ foto’s mocht maken. Ik moest even slikken maar daar stond ik dan. Ik maak liever zelf foto’s maar na zo’n fijne ochtend maakte ik uiteraard een uitzondering!


Woon je in of in de buurt van Haarlem en heb je even een speciaal momentje voor jezelf nodig? (every woman needs it) Ga dan echt naar Salon54 en beleef deze bijzondere en relaxte Hair Spa Treatment. Het team van Salon54 heet je meer dan welkom!

Om te vieren dat Salon54 drie jaar bestaat mag ik een hair spa treatment weggeven!! Je kunt meedoen door een reactie achter te laten onder deze blogpost. Vertel waarom jij zo’n heerlijke behandeling zou willen ondergaan? Een extra winkans? Via instagram mag ik er ook eentje weggeven. Je kunt t/m 7 oktober meedoen. Ik neem de volgende dag contact op met de winnaar. Good luck:)

Bedankt lieve lezers voor het meedoen! Whitney, jij wint een hair spa treatment bij Salon54 Haarlem. Je mag een mailtje sturen maar info@salon54.nl en laten weten dat je via deze blogpost hebt gewonnen! Geniet ervan:)

www.salon54.nl
Instagram: @salon54haarlem
Facebook: /salon54haarlem
Fotograaf: Inge Snelders

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Salon54 Haarlem.

8 Replies to “hair spa treatment salon54 haarlem”

 1. Whitney schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik zou dit heel graag willen winnen. Mijn haar is super dun en droog. Een haar treatment zou voor mij geweldig zijn! Fingers crossed 🙂

 2. Sandra schreef:

  Ik heb eigenlijk altijd al droog beschadigd haar (omdat ik vaak mijn haren style)
  Het lijkt mij super fijn om een nieuwe start te maken met goede verzorging en een juiste behandelplan. Dus ik doe graag mee!! Lijkt mij super fijn even een momentje voor jezelf na een hele week met 2 kids. Fingers crossed

 3. Janet Klein schreef:

  Oehhh dit lijkt me echt zooo fijn! Mijn haar is echt waardeloos op dit moment dus dit zou heel goed van pas komen ♡

 4. Janet Klein schreef:

  Oehhh ik zou dit zo graag willen! Mijn haar is echt waardeloos op dit moment.

 5. Priscilla koppen schreef:

  Super leuke blog! Waarom ik zou willen winnen? Omdat je zelf al zegt dat iedere vrouw een momentje voor HAARzelf nodig heeft, met zo’n druk leven kan ik echt wel even een verwenmomentje gebruiken!!

 6. Sanne Raspoort schreef:

  Wat heb je weer een leuke blog geschreven!
  Gefeliciteerd Janine en Mariska alweer 3 Jr!
  Graag zou ik meedoen met deze winactie.
  Na mijn zwangerschap is mijn haar erg veranderd. Het is ontzettend droog geworden, breekt snel af, er zitten veel klitten in en valt erg uit. Ik zou zo’n verwenmomentje heerlijk vinden ?
  Liefs Sanne

 7. Lijkt mij echt heerlijk zo’n verwenmoment na een verbouwing en verhuizing.

  Salon 54 gefeliciteerd met jullie 3e verjaardag ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU