k2 store giveaway!

31 mei 2018 win

IT’S GIVEAWAY TIME!

Vorige maand kwam ik in contact met lieve Krissi, oprichtster van de online shop: K2 Store. Ik was opzoek naar schoentjes voor Ise en ik kwam er via Instagram achter dat Krissi deze verkoopt. Waar social media al niet goed voor is hè!

 

K2 Store is een shop met lifestyle producten, producten om jezelf lekker te verwennen en natuurlijk de mooiste kleding en accessoires voor kinderen. Toen ik Krissi sprak was de shop net een paar dagen in de lucht en na wat heen en weer berichten besloten we samen te werken! Hoe leuk, Krissi kon wel wat extra publiciteit van haar producten en webshop gebruiken en ik maak dolgraag en met liefde productfoto’s. Twee vliegen in 1 klap!

Maar nu iets anders, om te vieren dat K2 Store nu een maand live is mag ik €30 shoptegoed weggeven!

Meedoen doe je zo:

 

 • volg @k2store & @mamamatsise op Instagram
 • like de originele post op Instagram
 • tag twee vrienden onder de originele post op Instagram die het ook tof zouden vinden om te shoppen bij K2 Store
 • voor een extra winkans: deel de post via Instagram in je stories en tag ons hierin of reageer hier onder deze blogpost 

  De giveway loopt t/m 7 juni en de winnaar maak ik op 8 juli via Instagram bekent. Succes!

[deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met K2 Store]

33 Replies to “k2 store giveaway!”

 1. Berber schreef:

  Wat een lieve schoentjes! Hele leuke dingen staan er op de site. ? Ik maak graag kans!

 2. Wendy schreef:

  Een te leuke webshop met mooie spulletjes! En die kleding & accessoires voor die kleintjes…daar kun je toch niet genoeg van krijgen? Fingers crossed:)

 3. vallievallie schreef:

  ohh leuke kleertjes.. mijn oog valt al sinds even op dat flamingo shirt van little indians voor mijn dochter die 8 juli 2 wordt, toevallig de datum dat de winnaar wordt geloot.. kansje wagen hoor 🙂

 4. Suzanne schreef:

  Super tof ik doe heel graag mee

 5. Marjolein schreef:

  Echt super tofff!!! Leuke winactie!! Ik doe graag mee om iets tofs uit te zoeken voor Lauren!!!!

 6. Inge schreef:

  Leuk leuk leuk!!!
  Doe heel graag mee, wat nieuws scoren is altijd leuk in een gezin van 3 boys ??????
  Zag al zulke leuke merkjes op de site ???

  spannend en duimen draaien!

  XOXO Inge

 7. Maartje schreef:

  Wat een Superleuke webshop en giveaway! Ik zou haast niet Kun kiezen Haha, zie zoveel leuke dingetjes. Ik doe graag mee 🙂

 8. Shauni Deferm schreef:

  Wauw! Die kleertjes in de shop zijn zo tof en een baby kan geen spulletjes genoeg hebben. Shoptegoed komt dus altijd van pas (want een lege portefeuille is ook niet alles ?)

  Ik doe zeker mee met de winactie!

 9. Yvette schreef:

  Super leuke giveaway van een nog leukere store! Ik waag een kansje!

 10. Jonne schreef:

  Wat een leuke actie! Liefde voor kleine shops, snap dat je van deze enthousiast werd! ☺️

 11. Lisa kramer schreef:

  Super leuk ik doe uiteraard heeeel graag mee!

 12. Ellen Voppen schreef:

  Ja toffe webshop idd! Wij doen natuurlijk mee ??

 13. Lieke van Melis schreef:

  Supertof! Ik waag heel graag een kansje ?

 14. Karlijn schreef:

  Wij doen mee! ?

 15. Lotte schreef:

  Leuk! Ik doe mee!

 16. Silke van de Ven schreef:

  Wauw! Wat een te gekke winactie. Hele mooie leuke webshop, het zou ge-wel-dig zijn om met shoptegoed iets uit te mogen zoeken voor Liv (8 maanden). Duimen maar!

 17. Andrea van der Meer schreef:

  Yay! Té leuk pakje! 06-06 was ik uitgerekend maar nog steeds geen baby (en ook nog niet ingedaald)! Ik heb zoveel mooie kleertjes gekocht en gekregen in kleine maatjes maar ik ben bang dat de kleine die niet, of al snel niet meer, aan kan. Shoptegoed voor grotere maatjes is dus heel welkom! Echt een hele leuke webshop van Krissi!!

 18. Kelly schreef:

  Wauw wij doe graag mee! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

welkom

Hi, ik ben Danielle en via deze blog wil ik je graag een kijkje laten nemen in ons leven. Samen met mijn vriend (sstt, en al 7 jaar mijn verloofde) Jorg zijn wij ouders van Mats (7 jaar) en Ise (5 jaar). Mijn liefde voor fotografie, styling, kleding, diy-en & het leven als moeder komen samen op mijn instagram account @mamamatsise. Na lang nadenken heb ik besloten het ook onder woorden te brengen via deze blog.

Hopelijk vind je het leuk om te lezen, kan ik je inspireren en zie ik je vaker terug!

Liefs ♡


Design en lifestyleDesign en lifestyle


contact gegevens


Vertalen

Mamamatsise

MENU